Допомога
IPB
Користувачі | Календар

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Reply to this topicStart new topic
> Хочу сама зробити бутонєрки
tabira
повідомлення May 15 2009, 11:13 PM
Пост #1

Member
**

Група: Obrucka.com.ua
Користувач №: 13,646

Я стараюсь для свого весілля, робити все сама: запрошення, декор приміщення, але з бутоньєрками щось не виходить,
навіть нема уявлення з чого почати? Якщо хтось власноруч зробив бутоньєрки підкажіть. Але прошу без реклами.
Go to the top of the page

+Quote Post
Лілі
повідомлення May 18 2009, 09:20 AM
Пост #2

Member
**

Користувач №: 13,420

ЦИТАТА(tabira @ May 16 2009, 12:13 AM) *
Я стараюсь для свого весілля, робити все сама: запрошення, декор приміщення, але з бутоньєрками щось не виходить,
навіть нема уявлення з чого почати? Якщо хтось власноруч зробив бутоньєрки підкажіть. Але прошу без реклами.

Це досить складна робота, якщо ти не профі. Перші 5 спроб точно будуть невдалими. А бутоньєрка повинна бути з живих квітів, чи з штучних?

+Quote Post
tabira
повідомлення May 18 2009, 03:48 PM
Пост #3

Member
**

ЦИТАТА(Лілі @ May 18 2009, 10:20 AM) *
Це досить складна робота, якщо ти не профі. Перші 5 спроб точно будуть невдалими. А бутоньєрка повинна бути з живих квітів, чи з штучних?

Це повинні бути бутоньєрки зі штучних квітів. В тому то і проблема, тому що знайшла як зробити із живих квітів, а з неживих ніде нема.

+Quote Post
Kriss
повідомлення May 21 2009, 09:27 AM
Пост #4

Advanced Member

Користувач №: 13,669

ЦИТАТА(tabira @ May 18 2009, 03:48 PM) *
Це повинні бути бутоньєрки зі штучних квітів. В тому то і проблема, тому що знайшла як зробити із живих квітів, а з неживих ніде нема.

Навіщо тобі штучні, краще замов з живих квітів, хоча б для себе та для свого нареченого. Але якщо вже хочеш сама щось зробити, тоді штучні підійдуть для ваших свідків.

+Quote Post
Филипп
повідомлення May 22 2009, 10:30 AM
Пост #5

Member
**

Користувач №: 13,679

ЦИТАТА(Kriss @ May 21 2009, 09:27 AM) *
Навіщо тобі штучні, краще замов з живих квітів, хоча б для себе та для свого нареченого. Але якщо вже хочеш сама щось зробити, тоді штучні підійдуть для ваших свідків.

не мучайся! закажи готовые! я так понял, что ты уже много всего сделала сама для свадьбы, уверен что все оценят твою работу и без бутоньерок)))) имхо

+Quote Post
tabira
повідомлення May 22 2009, 10:42 AM
Пост #6

Member
**

ЦИТАТА(Филипп @ May 22 2009, 11:30 AM) *
не мучайся! закажи готовые! я так понял, что ты уже много всего сделала сама для свадьбы, уверен что все оценят твою работу и без бутоньерок)))) имхо

Не я не мучаюсь, мені подобається ця робота, гладиш до кінця весілля свій якийсь бізнес відкрию, може буду виготовляти запрошення, а може бутонєрки, ще б хто підсказав джерела дешевої сировини для цього всього, rolleyes.gif

+Quote Post
Филипп
повідомлення May 25 2009, 09:36 AM
Пост #7

Member
**

Користувач №: 13,679

ЦИТАТА(tabira @ May 22 2009, 11:42 AM) *
Не я не мучаюсь, мені подобається ця робота, гладиш до кінця весілля свій якийсь бізнес відкрию, може буду виготовляти запрошення, а може бутонєрки, ще б хто підсказав джерела дешевої сировини для цього всього, rolleyes.gif

тогда за дешевым сырьём для бутоньерок стоит отправиться в соседский сад))))) а если серьзно хочешь заниматься етим бизнесом то наверное стоит для начала завести знакомых в цветочном магазине или на цветочном рынке и порасспрашивать их где они всё это заказывают.

+Quote Post
Zarina
повідомлення Jun 15 2009, 09:11 PM
Пост #8

Advanced Member

Користувач №: 13,737

ЦИТАТА(tabira @ May 15 2009, 11:13 PM) *

Слушайте, а где такие таланты берутся!!! rolleyes.gif просто Молодец ! ! ! Может поделишься творческим опытом? unsure.gif

+Quote Post
tabira
повідомлення Jun 17 2009, 04:36 PM
Пост #9

Member
**

ЦИТАТА(Zarina @ Jun 15 2009, 09:11 PM) *
Слушайте, а где такие таланты берутся!!! rolleyes.gif просто Молодец ! ! ! Может поделишься творческим опытом? unsure.gif

Талантом це назвати не можна, не все так гладко як здається, багато чого зіпсовано, та невикористаних речей, але коли вже виходить, тоді щастя. З досвідом поділюсь, а що конкретно тебе цікавить?

+Quote Post
Zarina
повідомлення Jul 3 2009, 04:36 PM
Пост #10

Advanced Member

ЦИТАТА(tabira @ Jun 17 2009, 05:36 PM) *
Талантом це назвати не можна, не все так гладко як здається, багато чого зіпсовано, та невикористаних речей, але коли вже виходить, тоді щастя. З досвідом поділюсь, а що конкретно тебе цікавить?

Ну, пригласительные понятно, как можно сделать, а вот как самостоятельно ("своими ручками") сделать украшения для свадьбы???

+Quote Post
Zarina
повідомлення Jul 3 2009, 04:41 PM
Пост #11

Advanced Member

ЦИТАТА(tabira @ Jun 17 2009, 05:36 PM) *

Забыла сказать, давайте не скромничать! rolleyes.gif Если человек талантлив, то что здесь говорить. Поверьте, не каждому удается вообще что-то творить самостоятельно.. И не важно, с первого раза получается или нет! Известные художники тоже не всегда сразу шедевры создают !

+Quote Post
tabira
повідомлення Jul 21 2009, 10:12 AM
Пост #12

Member
**

ЦИТАТА(Zarina @ Jul 3 2009, 04:41 PM) *
Забыла сказать, давайте не скромничать! rolleyes.gif Если человек талантлив, то что здесь говорить. Поверьте, не каждому удается вообще что-то творить самостоятельно.. И не важно, с первого раза получается или нет! Известные художники тоже не всегда сразу шедевры создают !

Ну Заріна, ти поквапилася з висновками про талант. В мене такі жахливі бутоньєрки вийшли. Навіть самій страшно на них подивитися, я вже мовчу, щоб комусь показати. Показала подрузі вона десь п'ять хвилин сміялася. Пішли у весільний магазин купили готові. До речі клей на руках теж день тримався.

+Quote Post
гість_Katia12_*
повідомлення May 13 2011, 09:32 AM
Пост #13

Guests

Это правильно, что делать все на свадьбу самому. Никто не сделает свадьбу своей мечты лучше, чем сам ты. У меня сестра тоже занималась организацией своей свадьбы сама, то она специально перед свадьбой записалась на курсы свадебной флористики, благодаря которым она украсила зал, сделала букет и пригласительные, всеобщем свадьба получилась очень красивой и прошла очень хорошо. Если кого-то заинтересовало вот их сайт: http://fitodesign.com.ua/wedding-details.html

+Quote Post
гість_sunnysue_*
повідомлення Aug 2 2011, 08:29 AM
Пост #14

Guests

Я тоже поддерживаю идею, чтобы стараться для своей свадьбы делать украшения из цветов своими руками! Для этого даже хочу записаться на курсы флористики Такка Шантрье, я слышала, что в этой студии обучение проходит на высшем уровне.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Поточний час: 19th May 2012 - 12:02 AM

Все про весілля

Весільні салони

Весільні фото

Весільний форум