Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
May 15 2009, 11:13 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 18 З нами з: 5-May 09 Користувач №: 13,646 |
Я стараюсь для свого весілля, робити все сама: запрошення, декор приміщення, але з бутоньєрками щось не виходить,
навіть нема уявлення з чого почати? Якщо хтось власноруч зробив бутоньєрки підкажіть. Але прошу без реклами. |
|
|
|
May 18 2009, 09:20 AM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 20 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,420 |
Я стараюсь для свого весілля, робити все сама: запрошення, декор приміщення, але з бутоньєрками щось не виходить, навіть нема уявлення з чого почати? Якщо хтось власноруч зробив бутоньєрки підкажіть. Але прошу без реклами. Це досить складна робота, якщо ти не профі. Перші 5 спроб точно будуть невдалими. А бутоньєрка повинна бути з живих квітів, чи з штучних? |
|
|
|
May 18 2009, 03:48 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 18 З нами з: 5-May 09 Користувач №: 13,646 |
Це досить складна робота, якщо ти не профі. Перші 5 спроб точно будуть невдалими. А бутоньєрка повинна бути з живих квітів, чи з штучних? Це повинні бути бутоньєрки зі штучних квітів. В тому то і проблема, тому що знайшла як зробити із живих квітів, а з неживих ніде нема. |
|
|
|
May 21 2009, 09:27 AM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 44 З нами з: 18-May 09 Користувач №: 13,669 |
Це повинні бути бутоньєрки зі штучних квітів. В тому то і проблема, тому що знайшла як зробити із живих квітів, а з неживих ніде нема. Навіщо тобі штучні, краще замов з живих квітів, хоча б для себе та для свого нареченого. Але якщо вже хочеш сама щось зробити, тоді штучні підійдуть для ваших свідків. |
|
|
|
May 22 2009, 10:30 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
Навіщо тобі штучні, краще замов з живих квітів, хоча б для себе та для свого нареченого. Але якщо вже хочеш сама щось зробити, тоді штучні підійдуть для ваших свідків. не мучайся! закажи готовые! я так понял, что ты уже много всего сделала сама для свадьбы, уверен что все оценят твою работу и без бутоньерок)))) имхо |
|
|
|
May 22 2009, 10:42 AM
Пост
|
|
не мучайся! закажи готовые! я так понял, что ты уже много всего сделала сама для свадьбы, уверен что все оценят твою работу и без бутоньерок)))) имхо Не я не мучаюсь, мені подобається ця робота, гладиш до кінця весілля свій якийсь бізнес відкрию, може буду виготовляти запрошення, а може бутонєрки, ще б хто підсказав джерела дешевої сировини для цього всього, |
|
|
|
May 25 2009, 09:36 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
Не я не мучаюсь, мені подобається ця робота, гладиш до кінця весілля свій якийсь бізнес відкрию, може буду виготовляти запрошення, а може бутонєрки, ще б хто підсказав джерела дешевої сировини для цього всього, тогда за дешевым сырьём для бутоньерок стоит отправиться в соседский сад))))) а если серьзно хочешь заниматься етим бизнесом то наверное стоит для начала завести знакомых в цветочном магазине или на цветочном рынке и порасспрашивать их где они всё это заказывают. |
|
|
|
Jun 15 2009, 09:11 PM
Пост
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 133 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,737 |
Я стараюсь для свого весілля, робити все сама: запрошення, декор приміщення, але з бутоньєрками щось не виходить, навіть нема уявлення з чого почати? Якщо хтось власноруч зробив бутоньєрки підкажіть. Але прошу без реклами. Слушайте, а где такие таланты берутся!!! |
|
|
|
Jun 17 2009, 04:36 PM
Пост
|
|
Слушайте, а где такие таланты берутся!!! Талантом це назвати не можна, не все так гладко як здається, багато чого зіпсовано, та невикористаних речей, але коли вже виходить, тоді щастя. З досвідом поділюсь, а що конкретно тебе цікавить? |
|
|
|
Jul 3 2009, 04:36 PM
Пост
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 133 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,737 |
Талантом це назвати не можна, не все так гладко як здається, багато чого зіпсовано, та невикористаних речей, але коли вже виходить, тоді щастя. З досвідом поділюсь, а що конкретно тебе цікавить? Ну, пригласительные понятно, как можно сделать, а вот как самостоятельно ("своими ручками") сделать украшения для свадьбы??? |
|
|
|
Jul 3 2009, 04:41 PM
Пост
|
|
Талантом це назвати не можна, не все так гладко як здається, багато чого зіпсовано, та невикористаних речей, але коли вже виходить, тоді щастя. З досвідом поділюсь, а що конкретно тебе цікавить? Забыла сказать, давайте не скромничать! |
|
|
|
Jul 21 2009, 10:12 AM
Пост
|
|
Забыла сказать, давайте не скромничать! Ну Заріна, ти поквапилася з висновками про талант. В мене такі жахливі бутоньєрки вийшли. Навіть самій страшно на них подивитися, я вже мовчу, щоб комусь показати. Показала подрузі вона десь п'ять хвилин сміялася. Пішли у весільний магазин купили готові. До речі клей на руках теж день тримався. |
|
|
|
| гість_Katia12_* |
May 13 2011, 09:32 AM
Пост
|
|
Guests |
Это правильно, что делать все на свадьбу самому. Никто не сделает свадьбу своей мечты лучше, чем сам ты. У меня сестра тоже занималась организацией своей свадьбы сама, то она специально перед свадьбой записалась на курсы свадебной флористики, благодаря которым она украсила зал, сделала букет и пригласительные, всеобщем свадьба получилась очень красивой и прошла очень хорошо. Если кого-то заинтересовало вот их сайт: http://fitodesign.com.ua/wedding-details.html
|
|
|
|
| гість_sunnysue_* |
Aug 2 2011, 08:29 AM
Пост
|
|
Guests |
Я тоже поддерживаю идею, чтобы стараться для своей свадьбы делать украшения из цветов своими руками! Для этого даже хочу записаться на курсы флористики Такка Шантрье, я слышала, что в этой студии обучение проходит на высшем уровне.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 19th May 2012 - 12:02 AM |