Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Jan 16 2009, 04:47 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 3 З нами з: 16-January 09 Користувач №: 13,399 |
|
|
|
|
| гість_marysja_* |
Jan 19 2009, 03:16 PM
Пост
|
|
Guests |
Я думаю, що всім, хто зайшов на цей сайт згодиться, можлво ще б краще в якомусь оригінальному виконанні! |
|
|
|
Jan 20 2009, 12:32 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 3 З нами з: 16-January 09 Користувач №: 13,399 |
ЦИТАТА Я думаю, що всім, хто зайшов на цей сайт згодиться, можлво ще б краще в якомусь оригінальному виконанні! А-ля Ф.Мендельсон - Свадебный марш (DJ Svipes remix).mp3 ![]() Скачать: Ф.Мендельсон - Свадебный марш (DJ Svipes remix).mp3 |
|
|
|
| гість_marysja_* |
Jan 23 2009, 10:01 AM
Пост
|
|
Guests |
А-ля Ф.Мендельсон - Свадебный марш (DJ Svipes remix).mp3 ![]() Скачать: Ф.Мендельсон - Свадебный марш (DJ Svipes remix).mp3 Це прікольний марш, але дуже довгий початок, треба щось лаконічніше. Я собі уявляю, як навесіллі чекати поки весь програє. Доречі, цей варіант підійшов би не для урочистої частини, а для вже весільних танців. |
|
|
|
Jan 27 2009, 05:51 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 25 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,421 |
потрібно шось більш еротичніше, наприклад Джо Кокер "You can leave your head on" чи Сем Браун "You better stop!".... щоб настрій був відповідний )))
|
|
|
|
Jan 27 2009, 06:32 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 19 З нами з: 29-October 08 Користувач №: 13,307 |
потрібно шось більш еротичніше, наприклад Джо Кокер "You can leave your head on" чи Сем Браун "You better stop!".... щоб настрій був відповідний ))) Да - це так оригінально Да вже краще марш Мендельсона! А в цому світі на скільки я знаю - Не настрій для пісні, а пісня під настрій. Якщо його нема то пісня не допоможе! |
|
|
|
Jan 28 2009, 11:48 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 1 З нами з: 28-January 09 Користувач №: 13,429 |
Тільки, будь ласка, не обирайте ви пісню Sam Brown "Stop" - ви знаєте, що в пісні дівчина співає про те, як сильно кохає хлопця, а він від неї хоче піти! Не можна грати таку пісню на весіллі.
|
|
|
|
Jan 29 2009, 10:15 AM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 20 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,420 |
Тільки, будь ласка, не обирайте ви пісню Sam Brown "Stop" - ви знаєте, що в пісні дівчина співає про те, як сильно кохає хлопця, а він від неї хоче піти! Не можна грати таку пісню на весіллі. Так я знаю, є дуже класна пісня Frankie Valli "Can't take my eyes from you" В цій пісні він розповідає наскільки його кохана хороша, що він, навіть, не може відірвати від неї очей (: http://www.zaycev.net/pages/48/4802.shtml |
|
|
|
Feb 2 2009, 12:37 PM
Пост
|
|
|
ЦИТАТА Джо Кокер "You can leave your head on" Це ще гарна композиція. Взагалі люблю слухати Кокер'а - релакс zaycev.net/pages/422/42247.shtml |
|
|
|
Feb 2 2009, 04:44 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 25 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,421 |
Да вже краще марш Мендельсона! А в цому світі на скільки я знаю - Не настрій для пісні, а пісня під настрій. Якщо його нема то пісня не допоможе! причому тут настрій? .. якшо вже так брати, то під марш Мендельсона скоріше нагороди роздавати треба ніж одружуватися.. занадто пафосна музика |
|
|
|
Feb 5 2009, 10:16 AM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 20 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,420 |
причому тут настрій? .. якшо вже так брати, то під марш Мендельсона скоріше нагороди роздавати треба ніж одружуватися.. занадто пафосна музика Я розумію, що в кожної людини свої смаки, Але "Stop" скоріше для першої шлюбної ночі. Я не уявляю, як наречені будуть виходити під цю пісню ЗАГСІ, але якщо будете таке організовувати, будь ласка, запросіть мене я б хотіла на це подивитись! |
|
|
|
May 13 2009, 10:02 AM
Пост
|
|
![]() Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 5 З нами з: 13-May 09 Користувач №: 13,660 |
а Френк Сінатра не конає? ...
|
|
|
|
May 18 2009, 10:49 AM
Пост
|
|
|
А що в його репертуарі є для весілля?
|
|
|
|
May 21 2009, 01:55 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 11 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,677 |
Ця пісня теж буде класна, Natasha Bedingfield - Soulmate
http://www.zaycev.net/pages/1494/149423.shtml |
|
|
|
May 22 2009, 09:50 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
в загсе должен быть мендель! а на самом праздновании может быть, что угодно! я был на свадьбе где играл "транс". а сердючка достала)))
|
|
|
|
May 22 2009, 10:02 AM
Пост
|
|
|
в загсе должен быть мендель! а на самом праздновании может быть, что угодно! я был на свадьбе где играл "транс". а сердючка достала))) Що ціле весілля грав транс? Чи тільки в кінці? Все рівно транс на весіллі, на мою думку, це вже перегин. Самий оптимальний варіант - це альтернативна музика, і співвідношення 1 пісня з нашої естради для бабусь і дідусів, і 20 з іноземної, ну десь в самому кінці можна і транс підключати. |
|
|
|
May 22 2009, 10:14 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
Що ціле весілля грав транс? Чи тільки в кінці? Все рівно транс на весіллі, на мою думку, це вже перегин. Самий оптимальний варіант - це альтернативна музика, і співвідношення 1 пісня з нашої естради для бабусь і дідусів, і 20 з іноземної, ну десь в самому кінці можна і транс підключати. естественно баланс нужен! для этого есть диджей и тамада! они должны улавливать настроение гостей! им за это платят! обычно больше чем надо)))) |
|
|
|
May 22 2009, 10:50 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 18 З нами з: 5-May 09 Користувач №: 13,646 |
А в когось є готовий плей ліст. Я тут на сайті читала, що краще мати список композицій, які будуть лунати під час весілля і переглянути їх всіх, і надати його Діджею. І все тоді все буде під контролем. Тут посилання на статтю: http://www.obruchka.com.ua/tsikavi-novyny/...nih-pomilok/58/ |
|
|
|
May 22 2009, 11:12 AM
Пост
|
|
А в когось є готовий плей ліст. Я тут на сайті читала, що краще мати список композицій, які будуть лунати під час весілля і переглянути їх всіх, і надати його Діджею. І все тоді все буде під контролем. Тут посилання на статтю: http://www.obruchka.com.ua/tsikavi-novyny/...nih-pomilok/58/ ну мой плей лист может сильно отличаться от другого плей листа и в нём могут быть песни которые ты терпеть не можешь)))) потому ты должна сама его составить с учётом возраста приглашенных. а диджей уже будет его вертеть как угодно тебе и в зависимости от ситуации. |
|
|
|
May 22 2009, 02:49 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 18 З нами з: 5-May 09 Користувач №: 13,646 |
ну мой плей лист может сильно отличаться от другого плей листа и в нём могут быть песни которые ты терпеть не можешь)))) потому ты должна сама его составить с учётом возраста приглашенных. а диджей уже будет его вертеть как угодно тебе и в зависимости от ситуации. Я так зрозуміла список буде без Сердючки, отже, він не такий вже і поганий. Ну хоча б з чого його розпочати? А-А, навіть гадки не маю. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 18th May 2012 - 11:41 PM |