Допомога
IPB
Користувачі | Календар

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Reply to this topicStart new topic
> В кого є список музики та пісень для весілля, Музика та пісні на Вашому весіллі
Рейтинг 5 V
Яка музика найкраща для весілля
Залежить від публіки
Повинен бути музичний мікс [ 2 ] ** [50.00%]
Повинно бути все в одному стилі [ 2 ] ** [50.00%]
Чи потрібен репертуар музичного супроводу у його ведучого?
Обов'язково. Ми самі обиратимемо що звучатиме у нас на весіллі [ 1 ] ** [33.33%]
Так. Має бути можливість деякої корекції запропонованого спеціалістом в цій справі [ 2 ] ** [66.67%]
Ні. Музиканти самі знають як озвучити наше весілля [ 0 ] ** [0.00%]
Все одно. Аби голосно... [ 0 ] ** [0.00%]
Усього голосів: 4
Гості не можуть голосувати 
Marianne
повідомлення Jun 10 2009, 10:26 AM
Пост #1

Marianne

Група: Root Admin
З: м. Мукачево
Користувач №: 5

Напишіть список пісень, що повинні б лунати на Вашому весіллі?
Go to the top of the page

+Quote Post
Goodhell
повідомлення Jun 12 2009, 12:08 PM
Пост #2

Advanced Member

Група: Obrucka.com.ua
З: Украина
Користувач №: 13,725

Не должно быть стандартов, каждый сам себе подбирает под гостей и под свои увлечения, только если это не будет только для острых ценителей искусства к примеру Рамштайна rolleyes.gif

+Quote Post
Катя
повідомлення Jun 15 2009, 10:52 AM
Пост #3

Member
**

Користувач №: 13,677

ЦИТАТА(Goodhell @ Jun 12 2009, 01:08 PM) *
Не должно быть стандартов, каждый сам себе подбирает под гостей и под свои увлечения, только если это не будет только для острых ценителей искусства к примеру Рамштайна rolleyes.gif

Я вважаю, що можуть бути списки пісень для весілля. І наприклад у діджеїв вони повинні бути. Ти собі вибираєш якийсь за основу і маєш право деякі композиції поміняти. Це взагалі хороша ідея , яка в тебе буде на весіллі. Більшість пар на це не звертають уваги, а на весіллі потім шкодують

+Quote Post
Zarina
повідомлення Jun 15 2009, 07:50 PM
Пост #4

Advanced Member

Користувач №: 13,737

Говорить о том, какой именно список должен быть на свадьбе тяжело. Это так индивидуально!!! rolleyes.gif Я вот знаю пару, которая использовала песни только одного исполнителя на свадьбе (Океан Ельзи) – им было весело, а вот гостям – не очень.. wink.gif

Вот, я, например, для своей свадьбы бы подготовила список совершенно разных исполнителей (и наших , и зарубежных), но точно знаю, что не использовала песни Верки Сердючки

+Quote Post
Goodhell
повідомлення Jun 16 2009, 08:44 AM
Пост #5

Advanced Member

ЦИТАТА(Zarina @ Jun 15 2009, 08:50 PM) *
Говорить о том, какой именно список должен быть на свадьбе тяжело. Это так индивидуально!!! rolleyes.gif Я вот знаю пару, которая использовала песни только одного исполнителя на свадьбе (Океан Ельзи) – им было весело, а вот гостям – не очень.. wink.gif

Вот, я, например, для своей свадьбы бы подготовила список совершенно разных исполнителей (и наших , и зарубежных), но точно знаю, что не использовала песни Верки Сердючки

Полностью поддерживаю с выбором! Сердючка уже порядком всем приелась! Также не использовал бы советские песни! Ну а в целом и в современном стиле можно найти много хорошего как русский-украинский так и зарубежный репертуар!

+Quote Post
Лілі
повідомлення Jun 19 2009, 10:08 AM
Пост #6

Member
**

Користувач №: 13,420

ЦИТАТА(Goodhell @ Jun 16 2009, 08:44 AM) *
Полностью поддерживаю с выбором! Сердючка уже порядком всем приелась! Также не использовал бы советские песни! Ну а в целом и в современном стиле можно найти много хорошего как русский-украинский так и зарубежный репертуар!

Люди, а якщо ми хочемо, щоб музика була зарубіжна вся, а батьки проти. Через це ми не будемо сваритися це точно, але їм вже ця ідея не подобається. Ну я не знаю російську пісню, яка б мені подобалася.

+Quote Post
Goodhell
повідомлення Jun 22 2009, 08:27 AM
Пост #7

Advanced Member

ЦИТАТА(Лілі @ Jun 19 2009, 11:08 AM) *
Люди, а якщо ми хочемо, щоб музика була зарубіжна вся, а батьки проти. Через це ми не будемо сваритися це точно, але їм вже ця ідея не подобається. Ну я не знаю російську пісню, яка б мені подобалася.

Музыку можно чередовать как для родителей так и для молодежи, для старшего поколения ессесно меньше репертуара, но без него полностью отказатся тоже нельзя!

+Quote Post
sanator
повідомлення Jun 25 2009, 01:39 PM
Пост #8

Newbie
*

Група: Admin Obruchka
З: Мукачево, Закарпаття
Користувач №: 13,702

ЦИТАТА
список пісень, що повинні лунати на весіллі?

Дуже правильно поставлене питання.
Дійсно має бути відповідний репертуар для забави яка зветься "весілля"
Цей репертуар може бути регіонально дещо відмінний.
Його ПОВИННІ складати діскжокеї (якщо це не жива музика, звичайно) і давати на розсуд молодих.
Що, коли ставити і скільки уже справа професійності жокея. Цим вони і відрізняются.
Іноді кажуть що весілля було "ніяке" бо така була публіка.
Неправда це! Не буває поганої публіки. Бувають погані організатори забави.
(Столи до уваги не беремо - вони і так у нас прогинаються)
На моє переконання успіх весілля залежить на 50% від звукового супроводу і на 40% від професійності старости (тамади)
Все інше на 10% залежатиме від всіх складових разом взятих.

Ну і головне уже з точки зору для пам'яті - це правильний фотограф (портретист а не піздажист...) і справжній кінооператор (а не водітєль камери). Все пройде і швидко забудеться. І навіть якщо весілля не дуже вдалося, то правильний майстер зробить його веселим і змістовним.
=========================================
для тих хто шукатиме українські пісні тема на цьому ж форумі

--------------------

+Quote Post
Zarina
повідомлення Jun 25 2009, 05:51 PM
Пост #9

Advanced Member

Користувач №: 13,737

ЦИТАТА(Лілі @ Jun 19 2009, 11:08 AM) *

Вопрос не в этом.. никто не против украинских песен.. Если я пишу на русском и говорю на нем - это вовсе не означат, что я не люблю Украину и її милозвучну мову.. Просто мы все зависим от общества, которое нас окружает!!

Комментарий касался только творчества Сердючки! Безусловно, каждый человек заслуживает к себе уважения и Данилка есть за что ценить и любить... НО слушать его песни???!!!!!! blink.gif Я бы на своей свадьбе ТОЧНО не хотела, не смотря на уговоры своих родственников

+Quote Post
Kriss
повідомлення Oct 27 2009, 04:43 PM
Пост #10

Advanced Member

Користувач №: 13,669

Найголовніше спочатку потрібно вибрати пісню на танець молодих, потім зразу щось народне, запальне, хочаб дві пісні, потім можна дати щось з нового репертуару для молоді.

+Quote Post
inspector erecto...
повідомлення Oct 30 2009, 11:17 AM
Пост #11

Member
**

Користувач №: 13,421

музика на весіллі все одно ніяка як не крути.. про муз.смаки не тут треба розмірковувати

+Quote Post
Marianne
повідомлення Oct 30 2009, 04:20 PM
Пост #12

Marianne

Група: Root Admin
З: м. Мукачево
Користувач №: 5

ЦИТАТА(inspector erector @ Oct 30 2009, 11:17 AM) *
музика на весіллі все одно ніяка як не крути.. про муз.смаки не тут треба розмірковувати

До речі, ми тут не про музичні смаки розмірковуємо, а нам потрібний актуальний список композицій до весілля, починаючи від ЗАГСУ, першого танцю до кінця весілля.

+Quote Post
MiSS
повідомлення Mar 2 2010, 07:10 AM
Пост #13

Newbie
*

Користувач №: 14,386

Возьмите свадебный марш и всё, что вам самим нравится

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Поточний час: 11th February 2012 - 03:28 AM

Все про весілля

Весільні салони

Весільні фото

Весільний форум