Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Jun 25 2009, 01:23 PM
Пост
|
|
![]() Newbie ![]() Група: Admin Obruchka Повідомлень: 6 З нами з: 29-May 09 З: Мукачево, Закарпаття Користувач №: 13,702 |
Потрібні весільні, народні пісні
-------------------- |
|
|
|
Dec 10 2009, 04:05 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 17 З нами з: 3-July 09 Користувач №: 13,777 |
Потрібні весільні, народні пісні Не знаю як на рахунок весільної, але дуже хороша українська пісня підходяща до весілля: Коли до губ твоїх Коли до губ твоїх лишається півподиху, Коли до губ твоїх лишається півкроку – Зіниці твої виткані із подиву, В очах у тебе синьо і широко. Щось шепчеш зачаровано і тихо ти, Той шепіт мою тишу синьо крає, І забуваю я, що вмію дихати, І що ходити вмію, забуваю. А чорний птах повік твоїх здіймається І впевненість мою кудись відмає. Неступленим півкроку залишається, Півподиху у горлі застрягає. Зіниці твої виткані із подиву, В очах у тебе синьо і широко, Але до губ твоїх лишається півподиху, До губ твоїх лишається півкроку. Але до губ твоїх лишається півподиху, До губ твоїх лишається півкроку. |
|
|
|
Dec 10 2009, 04:51 PM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 44 З нами з: 18-May 09 Користувач №: 13,669 |
Потрібні весільні, народні пісні Українські весільні пісні, досить багато їх є, але хороших знайти дуже важко. Досить хороша пісня підходяща для весілля "Моя Любов" чула у виконанні Н. Каменських Що ти чуєш, скажи про мене, Чи ти знаєш то, чого знати не треба? Я бачу тебе крізь осліплені очі, Я бачу небо і зоряні ночі. Приспів: Моя любов, що поруч завжди. Моя душа – то є тільки ти. Вільна вона, моя любов, Що поруч завжди, то є тільки ти. Моя любов, моя любов, Моя любов... Що ти думаєш, скажи про мене, Чи ти знаєш, що я не можу без тебе, Що не контролюю слова і бажання? Я шаленію від такого кохання! Приспів. (3) |
|
|
|
Mar 5 2010, 11:33 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 1 З нами з: 5-March 10 Користувач №: 14,413 |
интересные песенки!
-------------- со скоростью ветра все наши данные! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 10th September 2010 - 08:59 AM |