Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
| гість_marysja_* |
Jan 23 2009, 03:49 PM
Пост
|
|
Guests |
Я не хочу шити весільну сукню, боюсь, що потрачу час, а швея все-рівно щось зробить не так, але на свій ріст (182) не можу знайти готову весільну сукню, всі - "отстой". Хочу вже готову весілньну скню на свій ріст, хтось знає де таке можливо знайти, або ж можливо хтось з таким ростом вже відсвяткував весілля і міг би здати сукню на прокат?
|
|
|
|
Jan 27 2009, 06:04 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 25 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,421 |
джинси, майка коротка, темні окуляри.... і буде само нормально )))
|
|
|
|
Mar 2 2009, 01:33 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 5 З нами з: 2-March 09 Користувач №: 13,521 |
шити сукню дуже ризиковано, знайти сукню складно, сама знаю, шукала
можеш глянуті тут http://lanovale.com/html/vecher.htm , може якраз щось і знайдеш для себе |
|
|
|
Apr 17 2009, 01:18 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 1 З нами з: 17-April 09 Користувач №: 13,614 |
Я не хочу шити весільну сукню, боюсь, що потрачу час, а швея все-рівно щось зробить не так, але на свій ріст (182) не можу знайти готову весільну сукню, всі - "отстой". Хочу вже готову весілньну скню на свій ріст, хтось знає де таке можливо знайти, або ж можливо хтось з таким ростом вже відсвяткував весілля і міг би здати сукню на прокат? Вы сами ответили на все свои вопросы. Мне кажется, что Вам не стоит думать о пошиве, т.к. с таким негативным настроем Вы только попортите нервы мастеру и себе inspector erector +100 баллов. |
|
|
|
Jul 7 2009, 12:01 AM
Пост
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 133 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,737 |
Если вы хотите одеть на свадьбу что-то необычное, то я советую сшить свадебный наряд.. если что-то класическое - купить..
|
|
|
|
Jul 7 2009, 12:03 AM
Пост
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 133 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,737 |
Я не хочу шити весільну сукню, боюсь, що потрачу час, а швея все-рівно щось зробить не так, але на свій ріст (182) не можу знайти готову весільну сукню, всі - "отстой". Хочу вже готову весілньну скню на свій ріст, хтось знає де таке можливо знайти, або ж можливо хтось з таким ростом вже відсвяткував весілля і міг би здати сукню на прокат? А по поводу роста - это не проблема.. покупаете платье, а дальше швея что-то придумает(дошьет) |
|
|
|
Jul 11 2009, 09:15 AM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 1 З нами з: 11-July 09 Користувач №: 13,802 |
Може варто подивитись на сукні які вже є готові тобто фабрично виготовлені, вони завжди йдуть з максимальною довжиною. Салон Slanovskiy рекомендую, вони нещодавно відкрили представництво у Львові сукні пристойні.
Адреса вул. Театральна 6 якщо не помиляюсь. |
|
|
|
| гість_Гість_* |
Feb 1 2010, 01:46 PM
Пост
|
|
Guests |
ЗВИЧАЙНО ВАРТОБ ВИ ОСОБИСТІСТЬ, І СУКНІ КОТРА ПОШИТА ДОСВІДЧЕНОЮ КРАВЧИНЕЮ ПІДКРЕСЛИ ВАШУ ОРИГІНАЛЬНІСТЬ, ВАШУ НЕПОВТОРНІСТЬ, В ТЕРЕБОВЛІ Є САЛОНЧИК *БІЛИЙ АНГЕЛ* ПОПРОБУЙТЕ ТУДИ ЗВЕРНУТИСЯ, ВАМ ТАМ ДОБРЕ ДОРАДЯТЬ.
|
|
|
|
| гість_Гість_* |
Feb 23 2010, 01:24 PM
Пост
|
|
Guests |
ЗВИЧАЙНО ВАРТОБ ВИ ОСОБИСТІСТЬ, І СУКНІ КОТРА ПОШИТА ДОСВІДЧЕНОЮ КРАВЧИНЕЮ ПІДКРЕСЛИ ВАШУ ОРИГІНАЛЬНІСТЬ, ВАШУ НЕПОВТОРНІСТЬ, В ТЕРЕБОВЛІ Є САЛОНЧИК *БІЛИЙ АНГЕЛ* ПОПРОБУЙТЕ ТУДИ ЗВЕРНУТИСЯ, ВАМ ТАМ ДОБРЕ ДОРАДЯТЬ. всі ми особистості і заслуговуємо найкращого, але перед вибором салону для пошиття сукні потрібно добре подумати, бо результат може вийти не зовсім таким як очікували. моя подруга шила сукню в мега модному і дорогому салоні, відповідно шили сукню під неї але брала вона її на прокат. єдине що її хвилювало - остаточно готову сукню вона мала приміряти в переддень весілля. великим було її здивування коли вона помітила що сукня довша ніж мала бути і декольте глибшої форми ніж мало бути. консультант їм пояснив все просто і лаконічно: а що вихотіли, нам ще цю сукню давати в прокат, а ваша дівчинка трохи "нестандартна", де ми ще таку знайдемо, тому ми її (сукню) "усереднили". сукня була дійсно красива, але подрузі хотілось щоб все було саме так як вона мріяла... |
|
|
|
Mar 18 2010, 10:50 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 2 З нами з: 18-March 10 Користувач №: 14,458 |
Звичайно краще готову сукню!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 3rd September 2010 - 08:37 PM |