Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Jul 21 2009, 10:36 AM
Пост
|
|
![]() Marianne ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Повідомлень: 70 З нами з: 27-October 08 З: м. Мукачево Користувач №: 5 |
Плануєте своє весілля в Тернополі? Для вас перелік Всіх весільних компаній!
|
|
|
|
Jan 6 2011, 10:26 AM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 19 З нами з: 29-October 08 Користувач №: 13,307 |
Плануєте своє весілля в Тернополі? Для вас перелік Всіх весільних компаній! Дуже мені сподобався весільний салонон в Тернополі - це "Наталі-Мода". Хороше обслуговування, широкий асортимент, ціни доступні. |
|
|
|
Feb 24 2011, 01:39 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 1 З нами з: 24-February 11 Користувач №: 15,621 |
Я організовувала своє весілля через агенцію Фігаро в тернополі.Залишилась дуже задоволена їхніми послугами. Робила там і запрошення і бонбоньерки і карточки подяки. Думала заплачу за це все неймовірні гроші,але ми з їхнім (як я зрозуміла) мененджером Таньою підібрали такі варіанти що вийшло як то кажуть дешево і сердито))) також замовляла там виїздну реєстрацію...Ходила в інше агенство а там мені сказали варіанти такий такий і такий ,інших нема все ніби по штрих кодах розписано....а в Фігаро більший вибір тай нема стандартних рішень усе індивідуально.http://figaro.te.ua/?page=gallery&maingallerycatid=35
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 11th February 2012 - 01:52 AM |