Допомога
IPB
Користувачі | Календар

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Reply to this topicStart new topic
> Куди не звертайтеся, Як шахрують на весіллях?
Лілі
повідомлення Aug 5 2009, 10:08 AM
Пост #1

Member
**

Група: Obrucka.com.ua
Користувач №: 13,420

Нещодавно мені друзі розповіли, як перед весіллям їх обманув ресторан "Lasardegna" м. Мукачево. Молоді за 5 місяців замовили ресторан і дали завдаток у 2000 грн. Одного дня через 2 місяці наречена, запропонувала піти і перевірити як там справи, уточнити всі деталі меню. Виявилось, що жінка на ім'я Наталя (прізвище їм не повідомили), нібито колишній адміністратор звільнилася і гроші забрала собі. Крайнього нема. До того ж ціни на місця у них набагато більші ніж вони пропонували . Мало того що шахраї забрали гроші, та й ще нареченим за два місяці прийшлось шукати новий ресторан. до речі в самий сезон весіль. unsure.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Goodhell
повідомлення Aug 6 2009, 04:28 PM
Пост #2

Advanced Member

З: Украина
Користувач №: 13,725

ЦИТАТА(Лілі @ Aug 5 2009, 11:08 AM) *
Нещодавно мені друзі розповіли, як перед весіллям їх обманув ресторан "Lasardegna" м. Мукачево. Молоді за 5 місяців замовили ресторан і дали завдаток у 2000 грн. Одного дня через 2 місяці наречена, запропонувала піти і перевірити як там справи, уточнити всі деталі меню. Виявилось, що жінка на ім'я Наталя (прізвище їм не повідомили), нібито колишній адміністратор звільнилася і гроші забрала собі. Крайнього нема. До того ж ціни на місця у них набагато більші ніж вони пропонували . Мало того що шахраї забрали гроші, та й ще нареченим за два місяці прийшлось шукати новий ресторан. до речі в самий сезон весіль. unsure.gif

Мы тоже задаток будем давать 200 грн. в Камелот, но за 2 месяца до.

+Quote Post
Goodhell
повідомлення Aug 6 2009, 04:29 PM
Пост #3

Advanced Member

З: Украина
Користувач №: 13,725

ЦИТАТА(Goodhell @ Aug 6 2009, 05:28 PM) *
Мы тоже задаток будем давать 200 грн. в Камелот, но за 2 месяца до.

тоесть 2000

+Quote Post
Лілі
повідомлення Aug 6 2009, 04:52 PM
Пост #4

Member
**

Користувач №: 13,420

ЦИТАТА(Goodhell @ Aug 6 2009, 05:29 PM) *
тоесть 2000

Що можу порадити, давайте завдаток при власникові, і щоб ще хоч декілька свідків було, а ще краще щоб був договір.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Поточний час: 10th February 2012 - 05:53 AM

Все про весілля

Весільні салони

Весільні фото

Весільний форум