Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Aug 5 2009, 10:08 AM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 20 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,420 |
Нещодавно мені друзі розповіли, як перед весіллям їх обманув ресторан "Lasardegna" м. Мукачево. Молоді за 5 місяців замовили ресторан і дали завдаток у 2000 грн. Одного дня через 2 місяці наречена, запропонувала піти і перевірити як там справи, уточнити всі деталі меню. Виявилось, що жінка на ім'я Наталя (прізвище їм не повідомили), нібито колишній адміністратор звільнилася і гроші забрала собі. Крайнього нема. До того ж ціни на місця у них набагато більші ніж вони пропонували . Мало того що шахраї забрали гроші, та й ще нареченим за два місяці прийшлось шукати новий ресторан. до речі в самий сезон весіль.
|
|
|
|
Aug 6 2009, 04:28 PM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 146 З нами з: 12-June 09 З: Украина Користувач №: 13,725 |
Нещодавно мені друзі розповіли, як перед весіллям їх обманув ресторан "Lasardegna" м. Мукачево. Молоді за 5 місяців замовили ресторан і дали завдаток у 2000 грн. Одного дня через 2 місяці наречена, запропонувала піти і перевірити як там справи, уточнити всі деталі меню. Виявилось, що жінка на ім'я Наталя (прізвище їм не повідомили), нібито колишній адміністратор звільнилася і гроші забрала собі. Крайнього нема. До того ж ціни на місця у них набагато більші ніж вони пропонували . Мало того що шахраї забрали гроші, та й ще нареченим за два місяці прийшлось шукати новий ресторан. до речі в самий сезон весіль. Мы тоже задаток будем давать 200 грн. в Камелот, но за 2 месяца до. |
|
|
|
Aug 6 2009, 04:29 PM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 146 З нами з: 12-June 09 З: Украина Користувач №: 13,725 |
|
|
|
|
Aug 6 2009, 04:52 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 20 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,420 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 10th February 2012 - 05:53 AM |