Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Jan 19 2011, 04:17 PM
Пост
|
|
![]() Marianne ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Повідомлень: 70 З нами з: 27-October 08 З: м. Мукачево Користувач №: 5 |
До дня закоханих ПР-агенція “ЗАБАВА” разом з газетою “Афіша Закарпаття” та сайтом Obruchka.ua оголошує конкурс на найоригінальніше освідчення у коханні. Для цього вам потрібно до 8 лютого надіслати на ел. адресу info@obruchka.ua своє освідчення, написати кому, і підписатись. Найкращу валентинку ми надрукуємо в нашій газеті “Афіша Закарпаття”, та на сайті Obruchka.ua, а також відправника найцікавішої валентинки оікує приз від ПР-агенції “ЗАБАВА” та газети “Афіша Закарпаття”. Вручення призів 14 лютого.
|
|
|
|
Feb 2 2011, 10:16 AM
Пост
|
|
![]() Marianne ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Повідомлень: 70 З нами з: 27-October 08 З: м. Мукачево Користувач №: 5 |
Крізь суворі вітри й хуртовини, Крізь тумани, ліси і поля, З Валентином тебе я вітаю, Найдорожча кохана моя.(1) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:17 AM
Пост
|
|
З Днем святого Валентина,
Я Тебе вітаю! Море радості в кохані, Я тобі бажаю! Зорю з неба, перли з дна, Я тобі дістану! Хай усмішка на лиці, В тебе лиш засяє!(2) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:17 AM
Пост
|
|
Я тебе люблю,
Для мене ти найкраща. Тобою я живу, Ти стала моїм щастям.(3) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:18 AM
Пост
|
|
В день Святого Валентина
Подарую тобі все: Хай моя безмежна мрія, Незгасаюча надія На крилі тебе несе… У житті буває всяке, Доля в кожного своя. Знай, що ти близька людина, Найрідніша та єдина, І тебе кохаю я.(4) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:19 AM
Пост
|
|
Я кохаю небо, зорі,
Розглядаю сніг прозорий, Доторкаюся до хмарки... Щось шепоче вітер палко. Ти несеш мені з серденьком Увесь Всесвіт чималенький. Я вітаю тебе мила, 3 днем святого Валентина!(5) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:19 AM
Пост
|
|
Писати гарно я не вмію,
Але для тебе напишу. По-перше: я тебе цілую. По-друге: я тебе люблю.(6) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:20 AM
Пост
|
|
Принцесо з царства доброти,
Чарівний ангеле із неба, Знай, що найкращою є ти І більш нікого вже не треба.(7) |
|
|
|
Пост
|
|
Мені потрібна тільки ти,
Мені потрібні твої сни, Мені потрібні твої очі, Проведені з тобою ночі. Твоя рука в моїй руці. Твій поцілунок на щоці. Твій погляд, усмішка і сміх. Ти моє щастя і мій гріх, Моя зима, весна і літо. І біль усю водою змито От сходить сонце зза гори. Пітьма пішла, З'явилась ти…(8) |
|
|
|
Пост
|
|
Два сонця є у мене —
Одне світить мені З високих небес, Друге читає мою смс. (9) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:21 AM
Пост
|
|
В день Святого Валентина,
Я скажу тобі як є: Ти кохана, ти єдина, Щастя рідне ти моє. Завжди будь зі мною поруч, Бо без тебе я не я, Ти найкраща в цілім світі, Люба дівчино моя!(10) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:22 AM
Пост
|
|
Я не знаю, що робити,
Я не знаю, що казати… Де знайти чарівні квіти, Щоб Тобі подарувати, Щоб Тебе причарувати На секунду, на хвилину, Бо таких, як я – багато, А така, як Ти – ЄДИНА. Кожен випадковий погляд Зачіпає дивні струни. Коли я з тобою поряд – Тіло пробиває струмом. Шепочу слова кохання Ледве чутно – тихо-тихо. Я люблю тебе, єдина. І любитиму довіку!(11) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:22 AM
Пост
|
|
Як мене ти пригорнеш —
Серце завмирає, Я кохаю лиш тебе, Це ти добре знаєш. Лиш для тебе бережу Всі свої бажання, Лиш до тебе прагну я Звечора і зрання. (12) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:23 AM
Пост
|
|
Для любимого, единственного и
неповторимого супруга - Золтана Батьи!!! Поздравляю тебя, мой любимый, С днем почтенного Валентина. Он влюбленным надежду давал, Тайным браком соединял. И погиб за влюбленных. За нас. Его подвиг мы чтим и сейчас. Это праздник надежды в любви. Валентинки - как снегири, Красногрудые птицы зимы, Нам несут приближенье весны И надежду влюбленным сердцам. В этот день путь открыт чудесам. В этот день есть возможность в ответ Услышать или "да" или "нет". Мой любимый, я в день этот рада Вновь признать, наши чувств - награда. Не награда, скорее сюрприз! : Сердца наши любовью зажглись! Пусть же день Валентина святого Будет праздником нашего дома. Чтобы вечно любовь в нем цвела И теплом наполняла сердца. Поздравляю тебя, мой любимый, С днем добрейшего Валентина! От супруги - Адрианы Микович-Батьи. (13) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:23 AM
Пост
|
|
Хай Ольга в серенчі співає,
Коханням любові – така є – І заміж за мене виходить – Чуттєвості сонцем зіходить! Сергій Андрела (14) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:26 AM
Пост
|
|
мені потрібна тільки ти
мені потрібні твої сни мені потрібні твої очі проведені з тобою ночі твоя рука в моїй руці твій поцілунок на щоці твій погляд ,усмішка сміх ти мо щастя мій гріх моя зима, весна літо біль усю водою змито от сходить сонце з-за гори пітьма пішла з'явилась ти Адріан від Золтана (15) |
|
|
|
Feb 2 2011, 10:26 AM
Пост
|
|
Моя кохана «ромашка», я ніколи і не сподівалась, що коли не будь зустріну таку людину, як ти! Я нікого так добре не знаю, як тебе але в той же час у тобі залишається багато приємних таємниць…Мені так приємно бачити тебе що дня, дивитись у твої карі, милі оченята, слухати твій приємний голос, відчувати тебе поряд. Час з тобою пролітає дуже швидко зате, як приємно =) Твоя підтримка для мене дуже важлива, без тебе я нікуди.
Я КОХАЮ ТЕБЕ –назавжди, моє майбутнє – це ти, ми будемо найщасливішою сім'єю і буде у нас щастя, таке ….ДИТЯЧЕ…….!!! (м. Ужгород) Від Нелі для В’ячеслава з неземною любов’ю) (16) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 22nd May 2012 - 03:16 AM |