Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
May 21 2009, 05:18 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 11 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,677 |
До весілля залишилось дуже мало часу, а фотографа ще нема, що робити А-а,? Вже відшили десь 5-тьох дуже примітивні роботи у них
|
|
|
|
May 22 2009, 09:58 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
уверен, что каждый из вас смотрел у знакомых и друзей их свадебные фотки. спросите их кто фотографировал, скока денег взял, что входит в комплекс его услуг (обработка в фотошопе, цветокоррекция, запись на диск), если фотает на плёнку, то отдаст ли её вам (иногда не отдают вообще), много ли времени он посвятит вам и вашим фотографиям. и обязательно обсудите с выбраным фотографом все детали.
|
|
|
|
May 22 2009, 10:09 AM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 11 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,677 |
уверен, что каждый из вас смотрел у знакомых и друзей их свадебные фотки. спросите их кто фотографировал, скока денег взял, что входит в комплекс его услуг (обработка в фотошопе, цветокоррекция, запись на диск), если фотает на плёнку, то отдаст ли её вам (иногда не отдают вообще), много ли времени он посвятит вам и вашим фотографиям. и обязательно обсудите с выбраным фотографом все детали. Так, я переглядала неймовірну велику кількість весільних альбомів, і жоден не запам'ятала, вони всі мені як один, чесне слово, |
|
|
|
May 22 2009, 10:12 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
Так, я переглядала неймовірну велику кількість весільних альбомів, і жоден не запам'ятала, вони всі мені як один, чесне слово, альбом нужен однозначно! но не вам а вашим дедушкам и бабушкам)))) чтоб они могли хвастаться перед соседями))))) |
|
|
|
May 22 2009, 10:24 AM
Пост
|
|
|
альбом нужен однозначно! но не вам а вашим дедушкам и бабушкам)))) чтоб они могли хвастаться перед соседями))))) Ну тоді мені точно не потрібен альбом, тому що моїм бабусям він не потрібен, вони зайняті цілими днями і на такі дурнички як вихвалятися перед кимось у них часу нема, до того ж у них у кожної по 10 внуків так що весілля для них справа буденна, навіть можна сказати - це вже не свято. |
|
|
|
May 22 2009, 11:15 AM
Пост
|
|
Ну тоді мені точно не потрібен альбом, тому що моїм бабусям він не потрібен, вони зайняті цілими днями і на такі дурнички як вихвалятися перед кимось у них часу нема, до того ж у них у кожної по 10 внуків так що весілля для них справа буденна, навіть можна сказати - це вже не свято. в любом случае будут те кто будет фотать всё что движется)))) так что при желании мона будет у них попросить)))) |
|
|
|
May 28 2009, 09:10 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 9 З нами з: 23-April 09 З: Львів Користувач №: 13,627 |
Так, я переглядала неймовірну велику кількість весільних альбомів, і жоден не запам'ятала, вони всі мені як один, чесне слово, Ну нам до Вас далеченько їхати. Але якщо є бажання то не фотографи такі нудні і однакові.. це люди нехочуть чогось більшого. У нас були молоді що хотіли результату. І їздили. подивіться у портфоліо werstudio.com.ua якщо люди хочуть чогось незвичайного вони отримають. Тому шукайте у себе покраще... і подумайте що ви хочете отримати на виході. Оскільки на 50 % кінцевого результату залежиться саме від ВАС! -------------------- Фото - Відео, портфоліо http://werstudio.com.ua
|
|
|
|
May 28 2009, 09:16 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 9 З нами з: 23-April 09 З: Львів Користувач №: 13,627 |
Це помилка. Неважливо скільки буде зїджено випито, скільки буде гостей. адже на память Вам саме залишиться тільки фото та відео. Небудете Ви і памятати точно скільки грошей пішло. А фото будуть зігрівати душу коли будете тримати на руках онуків ) Краще більше уваги приділити поїздці кудись до весілля, під час та після. -------------------- Фото - Відео, портфоліо http://werstudio.com.ua
|
|
|
|
Jul 2 2009, 09:57 AM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 146 З нами з: 12-June 09 З: Украина Користувач №: 13,725 |
Вобще не обязательно когото нанимать! Просто поехать в фотоателье, там нафотографироватся досхочу, а потом просто забрать фотки и гулять себе в свое удовольствие. В фотоателье если надо потом любой фон могут поставить. Или попросить друзей на "мыльницу" пофоткать, после ателье, гденить на природе.
|
|
|
|
Jul 3 2009, 04:19 PM
Пост
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 133 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,737 |
Я считаю, что фотографа можно и нужно даже искать через социальную сеть Интернет! В он-лайн режиме можно обсудить все ваши идеи, пожелания и требования; определить отношение к вам, как к заказчикам; просмотреть работы специалиста.. Очень удобно и мобильно
|
|
|
|
Jul 28 2009, 11:00 AM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 146 З нами з: 12-June 09 З: Украина Користувач №: 13,725 |
Я считаю, что фотографа можно и нужно даже искать через социальную сеть Интернет! В он-лайн режиме можно обсудить все ваши идеи, пожелания и требования; определить отношение к вам, как к заказчикам; просмотреть работы специалиста.. Очень удобно и мобильно Из личного опыта. Нашел человека с видеокамерой (муж сокурсницы) - стоимостью 220$, также может посоветовать фотографа (дает несколько номеров тел.) вот просмотрим портфолио каждого и выберем. По поводу инета, то пока у нас не так много фотографов профессиональных имеют свои странички как хотелось бы. Поэтому лучший вариант ББС. |
|
|
|
Oct 26 2009, 02:45 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 4 З нами з: 26-October 09 Користувач №: 14,037 |
Можу порекомендувати дуже гарного фотографа hris.com.ua/wedding.html Красіві і оригінальні фото робіть
|
|
|
|
Oct 30 2009, 11:20 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 25 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,421 |
як робити вино в домашніх умовах?
|
|
|
|
Nov 20 2009, 02:53 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 4 З нами з: 13-August 09 Користувач №: 13,888 |
Можу познімати, якщо актуально
www.vorona.lviv.ua |
|
|
|
Jan 12 2010, 01:15 AM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 2 З нами з: 11-January 10 Користувач №: 14,189 |
Я считаю, что фотографа можно и нужно даже искать через социальную сеть Интернет! В он-лайн режиме можно обсудить все ваши идеи, пожелания и требования; определить отношение к вам, как к заказчикам; просмотреть работы специалиста.. Очень удобно и мобильно До речі, підтримую, я так по нету і шлялася. Не згодна, що сайтів фотографічних мало, коли дивитися починаєш, то аж очі розбігіються. Не хочу бути навязливою, але мені роботи Іванова з Хмельницька дуже сподобалися і нашого Шарабури (вибачте, якщо з прізвищем помилилась, але щось ніби схоже), а ще ось тут непогані фото я бачила //manan2000.livejournal.com/ |
|
|
|
Jan 15 2010, 09:48 AM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 4 З нами з: 26-October 09 Користувач №: 14,037 |
Еще в этой студии делают красивенные свадебные фото, мне очень понравились, они такие креативные, и в самых разных стилях.
|
|
|
|
Feb 24 2010, 12:40 PM
Пост
|
|
![]() Marianne ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Повідомлень: 70 З нами з: 27-October 08 З: м. Мукачево Користувач №: 5 |
Рекомендую прочитать Выбор свадебного фотографа!
|
|
|
|
Mar 4 2010, 09:10 AM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 4 З нами з: 4-March 10 Користувач №: 14,406 |
|
|
|
|
Mar 9 2010, 04:22 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 1 З нами з: 9-March 10 Користувач №: 14,421 |
Фотограф Ирина Сумченко
Свадебная фотосъемка, обсуждение сценария свадьбы и маршрута прогулки. Предварительная съемка лавстори, прогулки, портретов в студии. Портретная фотосьемка на пленере или в студии, предварительное прорабатывание образов. Харьков. http://picasaweb.google.com/photo.sumira тел 067662 02 54 ICQ 555485440 |
|
|
|
Mar 10 2011, 11:56 AM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 2 З нами з: 7-March 11 Користувач №: 15,703 |
Я вважаю, що потрібно обов'язково зустрітися з потенційними фотографами. Тільки під час безпосередньої зустрічі ви відчуєте чи це ваша людина, чи розуміє він вашу пару. Тоді й можна приймати рішення. Ціни в принципі однакові. Я, наприклад, знайшла своїх фотографів тут www.фотоателье.com.ua
Залишилися дуже задоволені, чого й усім бажаємо. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 18th May 2012 - 11:38 PM |