Допомога
IPB
Користувачі | Календар

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Reply to this topicStart new topic
> Які запрошення зараз вмоді?, Де замовити як зробити і що писати вза
Рейтинг 5 V
гість_Arina_*
повідомлення Jan 19 2009, 03:43 PM
Пост #1

Guests

Дорогі, підскажіть, що потрібно для того щоб зробити запрошення власноруч, Який папір потрібно купити і де її можна знайти?
Go to the top of the page

+Quote Post
inspector erecto...
повідомлення Jan 27 2009, 06:05 PM
Пост #2

Member
**

Група: Obrucka.com.ua
Користувач №: 13,421

усні

+Quote Post
vika martyn
повідомлення Jan 27 2009, 06:10 PM
Пост #3

Member
**

Користувач №: 13,307

Пропоную, купити кольоровий (товщий) папір для прінтера, (колір під стиль весілля), стрічки в тон, набрати необхідний текст. так щоб у Word він був розміщений по-середині листок Альбомний. Потім надрукувати одну першу пробну, зігнути спочатку правий бік до тексту, а потім -лівий. І перев'язати гарною стрічкою. Ще можна наклеїти якісь аплікації.

+Quote Post
Lada
повідомлення Mar 2 2009, 01:28 PM
Пост #4

Newbie
*

Користувач №: 13,521

також модно друкуваті фото, власне, нареченіх на запрошеннях власного дизайну

+Quote Post
Marianne
повідомлення Mar 3 2009, 10:07 AM
Пост #5

Marianne

Група: Root Admin
З: м. Мукачево
Користувач №: 5

ЦИТАТА(Lada @ Mar 2 2009, 01:28 PM) *
також модно друкуваті фото, власне, нареченіх на запрошеннях власного дизайну

Детальніше про фото можна rolleyes.gif ? Як це краще зробити власноруч?

+Quote Post
Процик Наталя
повідомлення Mar 11 2009, 01:55 PM
Пост #6

Newbie
*

Користувач №: 13,409

А я ось які запрошення зараз роблю сама. купила спец. папір, такий перламутровий різних кольорів. Розрізала його на три частиний, по висоті, і склала кожну в двоє, це і є запрошення. Вишила обидві переплетені обручки на кусочку вишивальної тканини, вирізала їх, обсотала кінчики і приклеїла по середині, по боках приклеїла золотисту стрічку. Кожне запрошення в мене інше, по щось інше придумується кожен раз. А сам текст видрукую на кальковому папері і вклею в середину. потім кожну відкриточку в таку торбочку з фатіну золотистого і бантиком завязати. Дуже гарно, і саме головне власноруч і дешевше ніж купувати на замовлення.

+Quote Post
dobrobut
повідомлення Mar 11 2009, 05:56 PM
Пост #7

Newbie
*

Користувач №: 13,336

ЦИТАТА(Arina @ Jan 19 2009, 03:43 PM) *
Дорогі, підскажіть, що потрібно для того щоб зробити запрошення власноруч, Який папір потрібно купити і де її можна знайти?

В моде всегда были КРАСИВЫЕ пригласительные открытки. Для того, чтобы сделать открытку своими руками, нужно найти программу для изготовления открыток Belltech Greeting Card Designer 4.7 и научится с ней работать. К сожалению программа на английском языке, хотя в интернете можно найти к ней русификатор (если хорошо поискать). Программа весит 55Мб.
В крайнем случае, если не хотите возится, можете заказать дизайн мне. Мой e-mail vinogradarster@gmail.com Лично я считаю, что изготовление пригласительных открыток - дело не невесты или жениха.
А бумагу нужно купить плотную ( не менее 300г/кв.м.). Купить бумагу можно в магазинах, торгующих расходным материалом для принтеров. Лучше покупать белую бумагу.
Вот Lada советует поместить на открытке портреты молодых. Нет проблем!!! Только заказывать это удовольствие нужно заблаговременно.

+Quote Post
Narechena
повідомлення May 14 2009, 02:23 PM
Пост #8

Member
**

Користувач №: 13,664

ЦИТАТА(Процик Наталя @ Mar 11 2009, 01:55 PM) *
А я ось які запрошення зараз роблю сама. купила спец. папір, такий перламутровий різних кольорів. Розрізала його на три частиний, по висоті, і склала кожну в двоє, це і є запрошення. Вишила обидві переплетені обручки на кусочку вишивальної тканини, вирізала їх, обсотала кінчики і приклеїла по середині, по боках приклеїла золотисту стрічку. Кожне запрошення в мене інше, по щось інше придумується кожен раз. А сам текст видрукую на кальковому папері і вклею в середину. потім кожну відкриточку в таку торбочку з фатіну золотистого і бантиком завязати. Дуже гарно, і саме головне власноруч і дешевше ніж купувати на замовлення.

Так я згідна, так як ця робота займає багато часу, потрібно зайнятися нею заздалегідь, адже все повинно бути охайним. Але ти молодець, оригінально придумала. Я зробила простіше купила, товщий папір формату А4, переізала його на 2 частини вздовж. Ці дві частини зігнула навпіл. Купила дуже гарну позолочену нитку і прошила нею зверху недалеко, за 1 см лінії згину. Також зверху намалювала серце і оздобила його, золотистими прикрасами для нігтів (:,
Уточняю прикрасами, не лаком

+Quote Post
Филипп
повідомлення May 21 2009, 06:13 PM
Пост #9

Member
**

Користувач №: 13,679

Лучше всего найти друга, знакомого, владеющего photoshop и попросить его замутить вам приглашения)) а после этого распечатать их в фотолаборатории. Это будет самый дешевый вариант потому как расходные материалы для принтера (если вы хотите печатать дома качественные приглашения) достаточно дороги а в фотолаборатории вам за большой тираж ещё и скидку дадут)) имхо. кстати я владею шопом))

+Quote Post
Kriss
повідомлення May 25 2009, 10:00 AM
Пост #10

Advanced Member

Користувач №: 13,669

Люди, навіщо щось вигадувати, просто напишіть щось приємне на папері, скрутіть в трубочку та перев'яжіть гарним бантом або стрічкою.
Приєднаний файл  index.jpg ( 33.72Кб ) Кількість викачувань: 16

+Quote Post
Карина
повідомлення Jun 5 2009, 09:16 AM
Пост #11

Newbie
*

Користувач №: 13,687

ЦИТАТА(Процик Наталя @ Mar 11 2009, 02:55 PM) *

идея конечно замечательная, но что делать если свадьба на триста человек? Так надо начинать пригласительные делать за год до свадьбы smile.gif

+Quote Post
Artu
повідомлення Jun 16 2009, 01:14 PM
Пост #12

Member
**

Користувач №: 13,735

Зачем пригласительные делать???????? Кто действительно любит и ценит молодых, сам прийдет, такому человеку хватит позвонить и сказать дату. А высылать пригласительные тем которые прийдут нажраться и напиться нахаляву(в худшем случае еще и посуду побить)-по моему слишком большая честь, они и сами привалят даже без устного приглашения.
Вы тут думаете какие приглашения сделать, лучше это время потратьте на то чтобы сделать своей будущей половинке что-то приятное, например сюрприз какой-то(прикиньте какие глаза будут у вашей половинки если вы ему скажете что свадьба отменяется(например из-за беремености)-тут быстро щелк на фотоаппарат и в интернет на какой-то конкурс)

+Quote Post
Kriss
повідомлення Jun 16 2009, 01:50 PM
Пост #13

Advanced Member

ЦИТАТА(Artu @ Jun 16 2009, 01:14 PM) *
Зачем пригласительные делать???????? Кто действительно любит и ценит молодых, сам прийдет, такому человеку хватит позвонить и сказать дату. А высылать пригласительные тем которые прийдут нажраться и напиться нахаляву(в худшем случае еще и посуду побить)-по моему слишком большая честь, они и сами привалят даже без устного приглашения.
Вы тут думаете какие приглашения сделать, лучше это время потратьте на то чтобы сделать своей будущей половинке что-то приятное, например сюрприз какой-то(прикиньте какие глаза будут у вашей половинки если вы ему скажете что свадьба отменяется(например из-за беремености)-тут быстро щелк на фотоаппарат и в интернет на какой-то конкурс)

Мені, наприклад приємно, коли до мене молоді приходять з запрошенням, вручають мені його та офіційно говорять: що ми чекаємо вас на своє весілля. Запрошення говорить не про те як гості поважають молодих, а як наречені поважають гостей

+Quote Post
Goodhell
повідомлення Jun 17 2009, 10:05 AM
Пост #14

Advanced Member

З: Украина
Користувач №: 13,725

ЦИТАТА(Kriss @ Jun 16 2009, 02:50 PM) *
Мені, наприклад приємно, коли до мене молоді приходять з запрошенням, вручають мені його та офіційно говорять: що ми чекаємо вас на своє весілля. Запрошення говорить не про те як гості поважають молодих, а як наречені поважають гостей

С одной стороны приятно когда к тебе приходят, но с другой стороны если гостей много, так тут замотаешся до самой свадьбы в гости приходить и приглашать. Как вариант: разослать приглашения по почте, но однозначно приглашения нужны вопрос только какие?

+Quote Post
Kriss
повідомлення Jun 17 2009, 11:59 AM
Пост #15

Advanced Member

ЦИТАТА(Goodhell @ Jun 17 2009, 10:05 AM) *
С одной стороны приятно когда к тебе приходят, но с другой стороны если гостей много, так тут замотаешся до самой свадьбы в гости приходить и приглашать. Как вариант: разослать приглашения по почте, но однозначно приглашения нужны вопрос только какие?

Дизайн повинен бути такий який подобається нареченим, а слова від душі. Я проти весільних запрошень, з стандартними текстами -віршиками - це смішно. Ну хіба що дуже ексклюзивний вірш.

+Quote Post
Artu
повідомлення Jun 17 2009, 02:17 PM
Пост #16

Member
**

Користувач №: 13,735

ЦИТАТА(Goodhell @ Jun 17 2009, 10:05 AM) *

Ну если хочешь делать пригласительные, тогда не надо делать что-то дорогое, главное чтобы это было от души!!!! Если принесешь простую бумажку и дашь знать что ты действительно хочешь видеть на свадьбе человека-намного лучше чем просто прислать по почте какую-то дорогую открытку

+Quote Post
sanator
повідомлення Jun 25 2009, 02:05 PM
Пост #17

Newbie
*

Група: Admin Obruchka
З: Мукачево, Закарпаття
Користувач №: 13,702

ЦИТАТА(Kriss @ May 25 2009, 11:00 AM) *
напишіть щось приємне на папері, скрутіть в трубочку та перев'яжіть гарним бантом або стрічкою.

Чудова порада!!! 5 балів.
Хай буде простіше але від серця.

--------------------

+Quote Post
Goodhell
повідомлення Jul 2 2009, 09:45 AM
Пост #18

Advanced Member

Оригинальность это супер!

+Quote Post
Goodhell
повідомлення Aug 3 2009, 04:06 PM
Пост #19

Advanced Member

Кстати подумал про "приглашения". Скорее всего закажу необычные в агенстве, но не дорогие и там будет маленькое расписание, типа, что? где? когда?

+Quote Post
MiSS
повідомлення Mar 2 2010, 07:21 AM
Пост #20

Newbie
*

Користувач №: 14,386

понятно, спасибо

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Поточний час: 18th May 2012 - 11:30 PM

Все про весілля

Весільні салони

Весільні фото

Весільний форум