Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
| гість_Arina_* |
Jan 19 2009, 03:43 PM
Пост
|
|
Guests |
Дорогі, підскажіть, що потрібно для того щоб зробити запрошення власноруч, Який папір потрібно купити і де її можна знайти?
|
|
|
|
Jan 27 2009, 06:05 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 25 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,421 |
усні
|
|
|
|
Jan 27 2009, 06:10 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 19 З нами з: 29-October 08 Користувач №: 13,307 |
Пропоную, купити кольоровий (товщий) папір для прінтера, (колір під стиль весілля), стрічки в тон, набрати необхідний текст. так щоб у Word він був розміщений по-середині листок Альбомний. Потім надрукувати одну першу пробну, зігнути спочатку правий бік до тексту, а потім -лівий. І перев'язати гарною стрічкою. Ще можна наклеїти якісь аплікації.
|
|
|
|
Mar 2 2009, 01:28 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 5 З нами з: 2-March 09 Користувач №: 13,521 |
також модно друкуваті фото, власне, нареченіх на запрошеннях власного дизайну
|
|
|
|
Mar 3 2009, 10:07 AM
Пост
|
|
![]() Marianne ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Повідомлень: 70 З нами з: 27-October 08 З: м. Мукачево Користувач №: 5 |
|
|
|
|
Mar 11 2009, 01:55 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 1 З нами з: 22-January 09 Користувач №: 13,409 |
А я ось які запрошення зараз роблю сама. купила спец. папір, такий перламутровий різних кольорів. Розрізала його на три частиний, по висоті, і склала кожну в двоє, це і є запрошення. Вишила обидві переплетені обручки на кусочку вишивальної тканини, вирізала їх, обсотала кінчики і приклеїла по середині, по боках приклеїла золотисту стрічку. Кожне запрошення в мене інше, по щось інше придумується кожен раз. А сам текст видрукую на кальковому папері і вклею в середину. потім кожну відкриточку в таку торбочку з фатіну золотистого і бантиком завязати. Дуже гарно, і саме головне власноруч і дешевше ніж купувати на замовлення.
|
|
|
|
Mar 11 2009, 05:56 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 4 З нами з: 29-October 08 Користувач №: 13,336 |
Дорогі, підскажіть, що потрібно для того щоб зробити запрошення власноруч, Який папір потрібно купити і де її можна знайти? В моде всегда были КРАСИВЫЕ пригласительные открытки. Для того, чтобы сделать открытку своими руками, нужно найти программу для изготовления открыток Belltech Greeting Card Designer 4.7 и научится с ней работать. К сожалению программа на английском языке, хотя в интернете можно найти к ней русификатор (если хорошо поискать). Программа весит 55Мб. В крайнем случае, если не хотите возится, можете заказать дизайн мне. Мой e-mail vinogradarster@gmail.com Лично я считаю, что изготовление пригласительных открыток - дело не невесты или жениха. А бумагу нужно купить плотную ( не менее 300г/кв.м.). Купить бумагу можно в магазинах, торгующих расходным материалом для принтеров. Лучше покупать белую бумагу. Вот Lada советует поместить на открытке портреты молодых. Нет проблем!!! Только заказывать это удовольствие нужно заблаговременно. |
|
|
|
May 14 2009, 02:23 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 24 З нами з: 14-May 09 Користувач №: 13,664 |
А я ось які запрошення зараз роблю сама. купила спец. папір, такий перламутровий різних кольорів. Розрізала його на три частиний, по висоті, і склала кожну в двоє, це і є запрошення. Вишила обидві переплетені обручки на кусочку вишивальної тканини, вирізала їх, обсотала кінчики і приклеїла по середині, по боках приклеїла золотисту стрічку. Кожне запрошення в мене інше, по щось інше придумується кожен раз. А сам текст видрукую на кальковому папері і вклею в середину. потім кожну відкриточку в таку торбочку з фатіну золотистого і бантиком завязати. Дуже гарно, і саме головне власноруч і дешевше ніж купувати на замовлення. Так я згідна, так як ця робота займає багато часу, потрібно зайнятися нею заздалегідь, адже все повинно бути охайним. Але ти молодець, оригінально придумала. Я зробила простіше купила, товщий папір формату А4, переізала його на 2 частини вздовж. Ці дві частини зігнула навпіл. Купила дуже гарну позолочену нитку і прошила нею зверху недалеко, за 1 см лінії згину. Також зверху намалювала серце і оздобила його, золотистими прикрасами для нігтів (:, Уточняю прикрасами, не лаком |
|
|
|
May 21 2009, 06:13 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
Лучше всего найти друга, знакомого, владеющего photoshop и попросить его замутить вам приглашения)) а после этого распечатать их в фотолаборатории. Это будет самый дешевый вариант потому как расходные материалы для принтера (если вы хотите печатать дома качественные приглашения) достаточно дороги а в фотолаборатории вам за большой тираж ещё и скидку дадут)) имхо. кстати я владею шопом))
|
|
|
|
May 25 2009, 10:00 AM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 44 З нами з: 18-May 09 Користувач №: 13,669 |
Люди, навіщо щось вигадувати, просто напишіть щось приємне на папері, скрутіть в трубочку та перев'яжіть гарним бантом або стрічкою.
|
|
|
|
Jun 5 2009, 09:16 AM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 6 З нами з: 25-May 09 Користувач №: 13,687 |
А я ось які запрошення зараз роблю сама. купила спец. папір, такий перламутровий різних кольорів. Розрізала його на три частиний, по висоті, і склала кожну в двоє, це і є запрошення. Вишила обидві переплетені обручки на кусочку вишивальної тканини, вирізала їх, обсотала кінчики і приклеїла по середині, по боках приклеїла золотисту стрічку. Кожне запрошення в мене інше, по щось інше придумується кожен раз. А сам текст видрукую на кальковому папері і вклею в середину. потім кожну відкриточку в таку торбочку з фатіну золотистого і бантиком завязати. Дуже гарно, і саме головне власноруч і дешевше ніж купувати на замовлення. идея конечно замечательная, но что делать если свадьба на триста человек? Так надо начинать пригласительные делать за год до свадьбы |
|
|
|
Jun 16 2009, 01:14 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 22 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,735 |
Зачем пригласительные делать???????? Кто действительно любит и ценит молодых, сам прийдет, такому человеку хватит позвонить и сказать дату. А высылать пригласительные тем которые прийдут нажраться и напиться нахаляву(в худшем случае еще и посуду побить)-по моему слишком большая честь, они и сами привалят даже без устного приглашения.
Вы тут думаете какие приглашения сделать, лучше это время потратьте на то чтобы сделать своей будущей половинке что-то приятное, например сюрприз какой-то(прикиньте какие глаза будут у вашей половинки если вы ему скажете что свадьба отменяется(например из-за беремености)-тут быстро щелк на фотоаппарат и в интернет на какой-то конкурс) |
|
|
|
Jun 16 2009, 01:50 PM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 44 З нами з: 18-May 09 Користувач №: 13,669 |
Зачем пригласительные делать???????? Кто действительно любит и ценит молодых, сам прийдет, такому человеку хватит позвонить и сказать дату. А высылать пригласительные тем которые прийдут нажраться и напиться нахаляву(в худшем случае еще и посуду побить)-по моему слишком большая честь, они и сами привалят даже без устного приглашения. Вы тут думаете какие приглашения сделать, лучше это время потратьте на то чтобы сделать своей будущей половинке что-то приятное, например сюрприз какой-то(прикиньте какие глаза будут у вашей половинки если вы ему скажете что свадьба отменяется(например из-за беремености)-тут быстро щелк на фотоаппарат и в интернет на какой-то конкурс) Мені, наприклад приємно, коли до мене молоді приходять з запрошенням, вручають мені його та офіційно говорять: що ми чекаємо вас на своє весілля. Запрошення говорить не про те як гості поважають молодих, а як наречені поважають гостей |
|
|
|
Jun 17 2009, 10:05 AM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 146 З нами з: 12-June 09 З: Украина Користувач №: 13,725 |
Мені, наприклад приємно, коли до мене молоді приходять з запрошенням, вручають мені його та офіційно говорять: що ми чекаємо вас на своє весілля. Запрошення говорить не про те як гості поважають молодих, а як наречені поважають гостей С одной стороны приятно когда к тебе приходят, но с другой стороны если гостей много, так тут замотаешся до самой свадьбы в гости приходить и приглашать. Как вариант: разослать приглашения по почте, но однозначно приглашения нужны вопрос только какие? |
|
|
|
Jun 17 2009, 11:59 AM
Пост
|
|
|
С одной стороны приятно когда к тебе приходят, но с другой стороны если гостей много, так тут замотаешся до самой свадьбы в гости приходить и приглашать. Как вариант: разослать приглашения по почте, но однозначно приглашения нужны вопрос только какие? Дизайн повинен бути такий який подобається нареченим, а слова від душі. Я проти весільних запрошень, з стандартними текстами -віршиками - це смішно. Ну хіба що дуже ексклюзивний вірш. |
|
|
|
Jun 17 2009, 02:17 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 22 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,735 |
С одной стороны приятно когда к тебе приходят, но с другой стороны если гостей много, так тут замотаешся до самой свадьбы в гости приходить и приглашать. Как вариант: разослать приглашения по почте, но однозначно приглашения нужны вопрос только какие? Ну если хочешь делать пригласительные, тогда не надо делать что-то дорогое, главное чтобы это было от души!!!! Если принесешь простую бумажку и дашь знать что ты действительно хочешь видеть на свадьбе человека-намного лучше чем просто прислать по почте какую-то дорогую открытку |
|
|
|
Jun 25 2009, 02:05 PM
Пост
|
|
![]() Newbie ![]() Група: Admin Obruchka Повідомлень: 6 З нами з: 29-May 09 З: Мукачево, Закарпаття Користувач №: 13,702 |
напишіть щось приємне на папері, скрутіть в трубочку та перев'яжіть гарним бантом або стрічкою. Чудова порада!!! 5 балів. Хай буде простіше але від серця. -------------------- |
|
|
|
Jul 2 2009, 09:45 AM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 146 З нами з: 12-June 09 З: Украина Користувач №: 13,725 |
Оригинальность это супер!
|
|
|
|
Aug 3 2009, 04:06 PM
Пост
|
|
|
Кстати подумал про "приглашения". Скорее всего закажу необычные в агенстве, но не дорогие и там будет маленькое расписание, типа, что? где? когда?
|
|
|
|
Mar 2 2010, 07:21 AM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 3 З нами з: 1-March 10 Користувач №: 14,386 |
понятно, спасибо
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 18th May 2012 - 11:30 PM |