Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
May 22 2009, 09:32 AM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
Мне сказали, что одна девочка мною заинтересовалась))) а потом я угостил её пивом))) а потом мы ходили в кафе, потом я её провожал домой, встречал из дому, прогулки до поздна. а потом мы решили пожениться и через месяц поход в ЗАГС )))) в общем семейная жизнь началась с пива! ПИВО! CONNECTING PEOPLE!
|
|
|
|
May 22 2009, 12:05 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 24 З нами з: 14-May 09 Користувач №: 13,664 |
Мне сказали, что одна девочка мною заинтересовалась))) а потом я угостил её пивом))) а потом мы ходили в кафе, потом я её провожал домой, встречал из дому, прогулки до поздна. а потом мы решили пожениться и через месяц поход в ЗАГС )))) в общем семейная жизнь началась с пива! ПИВО! CONNECTING PEOPLE! А якщо б не сказали що дівчина тобою зацікавилась, то напевно, ти і не наважився пригостити її пивом? Такі-то зараз чоловіки. |
|
|
|
May 22 2009, 12:25 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 26 З нами з: 21-May 09 Користувач №: 13,679 |
|
|
|
|
May 22 2009, 02:37 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 24 З нами з: 14-May 09 Користувач №: 13,664 |
А ми з моїм дуже смішно познайомились. Ми з батьками відпочивали в Одесі. Вранці я пішла на пляж, прикріпила в піску зонт. І тут стоїть якийсь парубок по телефону розмовляє, а мій зонт зносить вітром, він звичайно допоміг його впіймати та прикріпити знову. Він завів розмову. Ввечері він запросив мене на прогулянку. Парубчина виявився не з мого міста, але ми зідзвонювались їздили один до одного в гості.
|
|
|
|
May 25 2009, 09:54 AM
Пост
|
|
романтика! ОДЕССА это хорошо))) сорри за офтоп))
|
|
|
|
May 25 2009, 10:53 AM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 20 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,420 |
Читаю історії ваших зустрічей та заздрю вам, так все романтично. А я зі своїм чоловіком знали один одного ще з дитинства і коли стали зустрічатись все було як заплановано, але все рівно ми кохаємо один одного, я не уявляю, що могла б бути разом з кимось іншим. Але все таки нам не вистачило, якоїсь краплі романтики при, яка виникає при знайомстві.
|
|
|
|
Jun 15 2009, 09:34 AM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 146 З нами з: 12-June 09 З: Украина Користувач №: 13,725 |
Читаю історії ваших зустрічей та заздрю вам, так все романтично. А я зі своїм чоловіком знали один одного ще з дитинства і коли стали зустрічатись все було як заплановано, але все рівно ми кохаємо один одного, я не уявляю, що могла б бути разом з кимось іншим. Але все таки нам не вистачило, якоїсь краплі романтики при, яка виникає при знайомстві. Так и вы поженились? |
|
|
|
Jun 15 2009, 09:36 AM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 146 З нами з: 12-June 09 З: Украина Користувач №: 13,725 |
Не всегда бывает все романтично! Но не будем о грустном! =)
|
|
|
|
Jun 15 2009, 09:55 AM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 19 З нами з: 29-October 08 Користувач №: 13,307 |
Якщо люди справді кохають один одного, їм не потрібно придумати якісь спеціальні події для романтики, їм і так добре. Все що вони разом роблять і є романтично. Їх погляди та інтереси співпадають і це вже добре. Інколи букет квітів, якийсь подарунок та вечеря при свічках не замінить хорошого ставлення та вірної тобі душі.
|
|
|
|
Jun 15 2009, 02:11 PM
Пост
|
|
|
Якщо люди справді кохають один одного, їм не потрібно придумати якісь спеціальні події для романтики, їм і так добре. Все що вони разом роблять і є романтично. Їх погляди та інтереси співпадають і це вже добре. Інколи букет квітів, якийсь подарунок та вечеря при свічках не замінить хорошого ставлення та вірної тобі душі. Но нужно также помнить, что женщина любит ушами! |
|
|
|
Jun 15 2009, 03:05 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 22 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,735 |
а вот и не правда)) я и сейчас угощаю людей с которыми приятно общатся)) просто это судьба)) А вот и не правда)) Филипка не обманывай людей, ты уже давно никого не угощаешь, зато сам начинаешь день с пивка(ну это чтоб работа шла лучше)Почему я это всем сообщаю? Потому-что мог бы и меня пару раз угостить по утрам. |
|
|
|
Jun 16 2009, 12:34 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 22 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,735 |
Наше знакомство началось в древности. С нынешней женой ходили в паралельные класы, я тогда не очень обращал на нее внимание(как наверное и она на меня), я знал что некоторые мои соклассники без ума от нее, а я тогда не понимал что они в ней нашли. Потом в 10м наши классы свели и мы целый год ходили в один класс-тогда наверное я прозрел и она мне очень понравилась, но я боялся к ней подойти-считал ее неприступной. После 10го класа я уехал учиться заграницу, а она поступила в вуз, а на новый год бывшие соклассники решили устроить дискотеку, где мы и встретились снова, а дальше и сам не знаю как мы начали встречаться. Встречались мы очень долго перед тем как подать заявление в Загс. Мораль наверное такова: не обижай в школе девочек-может она станет твоей женой и отомстит тебе за это
|
|
|
|
Jun 16 2009, 02:04 PM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 44 З нами з: 18-May 09 Користувач №: 13,669 |
Наше знакомство началось в древности. С нынешней женой ходили в паралельные класы, я тогда не очень обращал на нее внимание(как наверное и она на меня), я знал что некоторые мои соклассники без ума от нее, а я тогда не понимал что они в ней нашли. Потом в 10м наши классы свели и мы целый год ходили в один класс-тогда наверное я прозрел и она мне очень понравилась, но я боялся к ней подойти-считал ее неприступной. После 10го класа я уехал учиться заграницу, а она поступила в вуз, а на новый год бывшие соклассники решили устроить дискотеку, где мы и встретились снова, а дальше и сам не знаю как мы начали встречаться. Встречались мы очень долго перед тем как подать заявление в Загс. Мораль наверное такова: не обижай в школе девочек-может она станет твоей женой и отомстит тебе за это У мене була така історія з одним хлопцем, коли я в школу ходила, він постійно чіплявся до мене, ображав. як вияснилось пізніше, я йому подобалась, але я не мстива людина |
|
|
|
Jun 16 2009, 03:00 PM
Пост
|
|
|
У мене була така історія з одним хлопцем, коли я в школу ходила, він постійно чіплявся до мене, ображав. як вияснилось пізніше, я йому подобалась, але я не мстива людина Так, ми всі хлопці такі, кого ображаємо - того і кохаємо, ми так виражаємо відчуття. Kriss а ти заміжня? |
|
|
|
Jun 17 2009, 04:51 PM
Пост
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 44 З нами з: 18-May 09 Користувач №: 13,669 |
Так, ми всі хлопці такі, кого ображаємо - того і кохаємо, ми так виражаємо відчуття. Kriss а ти заміжня? Та ось збираюся заміж, і вийшла на цей сайт. Ми з моїм чоловіком познайомилися в інституті, але теж спочатку його знаки уваги не були сповнені ніжності і кохання. Він просто на мене ніякої уваги не звертав. Але потім дуже випадково я почула, що я йому подобаюся і він дізнався, що я про це почула. Після чого він підійшов запросив на побачення я погодилась. Не знаю, можливо ця випадковість, несподіванка мені і сподобалась? Я навіть не здогадувалась, що в нього до мене є симпатія. |
|
|
|
Jun 26 2009, 01:45 PM
Пост
|
|
|
Та ось збираюся заміж, і вийшла на цей сайт. Ми з моїм чоловіком познайомилися в інституті, але теж спочатку його знаки уваги не були сповнені ніжності і кохання. Він просто на мене ніякої уваги не звертав. Але потім дуже випадково я почула, що я йому подобаюся і він дізнався, що я про це почула. Після чого він підійшов запросив на побачення я погодилась. Не знаю, можливо ця випадковість, несподіванка мені і сподобалась? Я навіть не здогадувалась, що в нього до мене є симпатія. Да, обычно самые важные вещи в жизни происходят случайно. А может судьба? не люблю над таким задумываться. Так проще жить. Чем больше философствуешь о таких вещах тем больше вопросов возникает. Главное чтоб человек был счастлив, а там уже неважно случайно или нет |
|
|
|
Jul 3 2009, 05:12 PM
Пост
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 133 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,737 |
Мне сказали, что одна девочка мною заинтересовалась))) а потом я угостил её пивом))) а потом мы ходили в кафе, потом я её провожал домой, встречал из дому, прогулки до поздна. а потом мы решили пожениться и через месяц поход в ЗАГС )))) в общем семейная жизнь началась с пива! ПИВО! CONNECTING PEOPLE! Интересно ты позиционируешь свою встречу.. Прям скрытая реклама пива.. а может и ЯВНАЯ реклама пива |
|
|
|
Jul 3 2009, 05:16 PM
Пост
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 133 З нами з: 15-June 09 Користувач №: 13,737 |
А ми з моїм дуже смішно познайомились. Ми з батьками відпочивали в Одесі. Вранці я пішла на пляж, прикріпила в піску зонт. І тут стоїть якийсь парубок по телефону розмовляє, а мій зонт зносить вітром, він звичайно допоміг його впіймати та прикріпити знову. Він завів розмову. Ввечері він запросив мене на прогулянку. Парубчина виявився не з мого міста, але ми зідзвонювались їздили один до одного в гості. С ума сойти!! ВАШ случай объяснят насколько любовь безгранична и разные города не помеха для светлых и нежных чувств!! |
|
|
|
Jul 3 2009, 05:33 PM
Пост
|
|
А мы познакомились в ночном клубе! Смешно, да? Но не все так банально было, как кажется на первый взгляд.. Он ко мне не подходил и подходить и не собирался (он у нас не был обделен тогда женским вниманием), просто заинтересовался! Так бы и не встретились 2 половинки одного целого, если бы не ситуация, посланная высшими силами!! Объявили конкурс! Вышли на сцену 5 человек для участия! Суть конкурса – кто первый дозвониться на определенный номер, тот и выиграл!!! И ведущий долго ходил, выбирал чей же номер все-таки продиктовать и глаз его упал на меня.. Подбежал, номер телефона спросил, а я находясь в «веселом настроении» без особых раздумий озвучила в микрофон на весь ночной клуб свой мобильный номер!! Вобщем-то он его и записал! Встретиться и подойти в ночном клубе он так и не захотел.. Просто наблюдал за мной до конца вечера (представляете, хитрюга какой)..
|
|
|
|
Jul 6 2009, 05:58 PM
Пост
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 20 З нами з: 3-July 09 Користувач №: 13,777 |
А мы познакомились в ночном клубе! Смешно, да? Но не все так банально было, как кажется на первый взгляд.. Он ко мне не подходил и подходить и не собирался (он у нас не был обделен тогда женским вниманием), просто заинтересовался! Так бы и не встретились 2 половинки одного целого, если бы не ситуация, посланная высшими силами!! Объявили конкурс! Вышли на сцену 5 человек для участия! Суть конкурса – кто первый дозвониться на определенный номер, тот и выиграл!!! И ведущий долго ходил, выбирал чей же номер все-таки продиктовать и глаз его упал на меня.. Подбежал, номер телефона спросил, а я находясь в «веселом настроении» без особых раздумий озвучила в микрофон на весь ночной клуб свой мобильный номер!! Вобщем-то он его и записал! Встретиться и подойти в ночном клубе он так и не захотел.. Просто наблюдал за мной до конца вечера (представляете, хитрюга какой).. Невероятная история, я никогда не верила в любовь через телефон, а это очень даже романтично! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 11th February 2012 - 09:32 AM |