Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Feb 2 2009, 04:54 PM
Пост
|
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 25 З нами з: 27-January 09 Користувач №: 13,421 |
Вдень працюю, ввечері йду додому, вночі сплю - часу і можливості знайти кохану особу практично немає (((.
отже, шукаю кохану/коханку/подругу для зустрічей/наречену (вибрати потрібне) - дівчину 18-30 років. Можемо й одружитися згодом, бо хочу мати не менше 5-ти діточок! не обовязково мати модельну зовнішність, головне як кажуть шоб "не крокодил" сподіваюсь пані Обручка теж може допомогти з цим, може когось порадить.... |
|
|
|
Feb 5 2009, 09:40 AM
Пост
|
|
![]() Marianne ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Повідомлень: 70 З нами з: 27-October 08 З: м. Мукачево Користувач №: 5 |
Вдень працюю, ввечері йду додому, вночі сплю - часу і можливості знайти кохану особу практично немає (((. отже, шукаю кохану/коханку/подругу для зустрічей/наречену (вибрати потрібне) - дівчину 18-30 років. Можемо й одружитися згодом, бо хочу мати не менше 5-ти діточок! не обовязково мати модельну зовнішність, головне як кажуть шоб "не крокодил" сподіваюсь пані Обручка теж може допомогти з цим, може когось порадить.... Значить вам дівчина не потрібна, якщо б дійсно потрібна - ви б обов'язково знайшли її. Якщо людина чогось дійсно хоче вона знаходить для цього час. Найкраща відмовка для людини - це нема часу. За вашим варіантом, вона має впасти на вас з неба! |
|
|
|
Mar 2 2009, 01:30 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 5 З нами з: 2-March 09 Користувач №: 13,521 |
дійсно не потирібна
|
|
|
|
Mar 30 2009, 05:25 PM
Пост
|
|
|
Newbie ![]() Група: Obrucka.com.ua Повідомлень: 1 З нами з: 27-November 08 Користувач №: 13,364 |
як на мене чим більше шукаєш, тим менше знаходиш.я не говорю, що треба скласти руки і сидіти, чи бігати по барах і вести активний пошук. просто воно приходить ... з часом... саме і коли прийде, ти зрозумієш, нарешті
є різні люди і різні долі, дехто знаходить швидко, дехто пізніше. це моя думка знайти людину це пів роботи, треба потім ще й вміти разом жити |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Поточний час: 9th February 2012 - 09:18 PM |